Oplev Tanzania, Kenya & Uganda

Oplev fantastiske Tanzania, Kenya og Uganda:

 

Vi klarer stort set alt for jer i hele Østafrika, og altid skræddersyede løsninger: safrai, strand og kulturelle oplevelser. Høj kvalitet til rimelig pris.

Er I fx en gruppe på seks personer, kan vi skrue en rejse sammen i Østafrika med safari, strand og besøg i landsbyer fra omkring 1.150 US $.

 

Vil danne dig et billede af  hvordan en standard 12-dages tur med både safari og Zanzibar ser ud, kan kan du læse mere ved at dowloade ie skema.

 

 

 

 

 

Du kan også Ring til Jan på +45 26703681 eller skriv til jan@better-world.dk

 

Spørg om skrædersyet ture og diverse muligheder omkring Tanzania, Uganda og Kenya. Det koster ikke noget.

 

I kan også hør om ture med Jan som guide, hvis I er en større gruppe eller ønsker noget helt unikt.

 

Tanzania

 

Er du interesseret i at leje safaribiler for at opleve Ngorongoro-krateret, Serengeti, Tarangire, Manyara, Mikumi, Selous, Ruaha og de andre fantastiske naturparker?

 

Vil du bestige Kilimanjaro med den sneklædte top, vandre i Usambara- eller Ulugurubjergene, besøge krydderiøen Zanzibar med de uendelige sandstrande og smukke Stone Town?

 

Har du brug for billige og gode overnatningsmuligheder i Arusha, Karatu, Mto wa Mbu eller Mikumi nær nationalparkerne, i Zanzibar, nær Viktoria-søen eller i storbyen Dar es Salaam?

 

Vil du gerne møde tanzanierne, hvor de bor og lever? Gå rundt i landsbyerne? Se, hvad de dyrker på markerne. Bo hos en masaifamilie. Besøge skoler, kirker, og markeder?

 

Safaribil med chauffør fra Arusha i Tanzania kun 170 US$ pr dag inkl. diesel, bilforsikring og fri kilometer.

 

Safaribil fra Dar es Salaam eller Bagamoyo til Mikumi, Selous og Ruaha fra 198 US$ per dag..

 

Vi henter og bringer fra lufthavne og busstationer. Vi booker hoteller, bus- og færgebilletter. Vi kan faktisk stå for det hele, hvis du ønsker det. Fra flyet lander, til det letter.

 

Kenya & Uganda

 

Kan også kombinere Tanzania med Kenya eller Uganda. Eller Kenya og Uganda alene.

 

Kenya: Fra Victoria-søen til Mombasa og Lamu. Masai Mara, Amboseli, Samburu, Nakuru, Tsavo, Meru og Mount Kenya. Og selvfølgelig Nairobi. Safaribil fra 175 US$ per dag.

 

I begge landene er der muligheder for at vandre rundt i landsbyer og besøge familier, skoler, kirker, markeder etc. Det er vores speciale.

 

Uganda: Gorillaer og chimpanser, fugle i tusindvis, Nilen og Jinja, Viktoria-søen og nationalparkerne Queen Elizabeth og Muchinson Falls.

 

Seneste nyt:

 

Stadig muligheder resten af 2019 og hen over jul og nytår.

 

Nu også muligheder for at blive frivillig i Kenya.

 

Jan var guide på 14-dages tur til Kenya og Tanzania fra 30. september 2017. Tre nationalparker, vandring i Usambara-bjergene, strand og masser af besøg hos kenyanere og tanzaniere. Spørg om muligheder for at tage Jan med som guide

 

 

 

Vil du være frivillig?

 

I Kenya er der mulighed for at blive frivillig i perioder fra 14 dage til seks måneder.

 

Skoler, klinik, børnehjem og vildtpleje er blandt mulighederne.

 

Hvis du har nogle ønsker eller tanker, kan du udfylde formularerne nedenfor med dine spørgsmål, og så vil du høre tilbage indenfor 24 timer.


 
 
 
 

Det siger gæsterne!

 

”Family Farm er jo en prægtig oase inde midt i en rigtig afrikansk forstad. Turen på gå-ben ned til hovedvejen var jo en oplevelse til alle sanser.

Også Peters tur op ad Meru-bjerget gennem landsbyen var rigtig god og lærerig - ikke mindst for min datter som aldrig har været i Tanzania. Jeg selv fik genopfrisket den smule swahili jeg kan.Safarien levede fuldt ud op til vore forventninger, og Dismas, vores chauffør, var rigtig god. Vi fik dog ikke set en hanløve ,så vi må nok hellere sige: Tutaonana – vi ses!” Sådan lyder en tilbagemelding fra en dansk familie på tre.

 

"Glæder os til endnu en nat i Family Farm i Arusha, hvor vi efterhånden føler os næsten som hjemme. Tak for tippet om at bo her. Det har helt sikkert gjort vores tur endnu bedre," skriver to yngre danske kvinder.

 

"Vi havde nogle fantastiske oplevelser i Tanzania og nød safariturene meget. Dietmass er en rigtig god chauffør og guide, men også et dejligt menneske. Vi vender gerne tilbage til Nice stay," fortæller et dansk ægtepar.

 

"Tanzania og turen var heilt fantastisk bra ! Me var veldig fornøgde med opplegget, Family Farm og guide/sjåfør," siger Tone fra Norge.

 

"Vi ankom til Family Farm en sen ettermiddag, og ble mottatt som gode venner! Fine rom med gode senger, vennlig vertsskap som ikke visste hva godt de kunne gjøre for oss – og ikke minst en fantastisk kokk, Bora. Vi bodde tre netter på Family Farm, seks voksne og to barn. Barna hadde plass til å leke og utfolde seg i trygge omgivelser, og vi voksne kunne nyte tilværelsen i fulle drag. Et bosted som dette, i spaseravstand til bykjernen og samtidig skjermet fra byens mas og støy, med utsyn til Mt. Meru – helt fantastisk! Dessuten var det fint for oss alle å kunne møte lokalbefolkning i omgivelsene, stikke ut til den lokale shop når vi trengte noe - og i tillegg oppleve å bli tatt vare på på beste måte. Jo, Family Farm anbefales varmt. Har dessuten lyst til å berette at vi brukte dem til vår reise rundt i Nord-Tanzania, både for å besøke venner og for å dra på safari. Og også det kan varmt anbefales – hyggelige sjåfører og gode game-spotters!!" Vennlig hilsen Sissel, Norge.

 

"Everything is perfect. Thank you for your advice and all your arrangement. Wish you a good New Year's Eve party and Happy New Year. Greetings from Stonetown, Zanzibar." Polsk par.

 

"On behalf of my husband and I would like to express our appreciation for the great service, schedule and activities of our tour....thanks to you again’. At the end, I can say that, our only regret was that our visit went to so fast, I wish that we had been able to spend more time in each place, particulary in Tanzania. We will be recommending to others the company, specially you." Tyrkisk par.

 

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS